Om du driver en fabrik eller industrianläggning och vill marknadsföra ditt företag finns det många möjligheter. Att låta anställda bära profilkläder med företagets logotyp och namn är en kreativ marknadsföringsmöjlighet. Kläderna kan se trendiga ut och bäras på fritiden utan att den anställde behöver anstränga sig.

Skapa samhörighet med hjälp av profilkläder

Profilkläder är inte bara en kreativ marknadsföringsmöjlighet. Genom enhetliga profilkläder kan du förena och skapa samhörighet mellan medarbetare på arbetsplatsen. Om alla tillåts bära sina egna kläder kan det leda till en atmosfär som inte känns särskilt sammanhållen. Detta är naturligtvis inte intrycket du vill ge till kunder och affärspartners som kommer till din arbetsplats. Matchande kläder ger däremot automatiskt en känsla av laganda och professionalism som knyter ihop teamet och ökar produktionen. Vidare finns det ett praktiskt syfte med matchande kläder och det är att det blir mycket lättare att identifiera anställda.

Beställ från Medtryck

Till din hjälp har du det speciella företaget Medtryck där du kan beställa alla möjliga plagg med tryck och brodyr. Medtryck låter dig beställa kläder med en mängd olika alternativ och tekniker som passar ditt företags unika behov.

Du kan beställa alla typer av plagg med tryck som du hittar i en vanlig klädaffär:

  • T-shirt.
  • Pikétröjor.
  • Tröjor.
  • Byxor.
  • Jackor.
  • Skjortor.
  • Arbetskläder.

Som du ser är utbudet brett och det är bara fantasin som sätter gränserna på hur du vill designa dessa kläder. Medtryck låter dig som kund alltid beställa ett prov för att säkerställa att det blir rätt och motsvarar dina förväntningar. När du gör en beställning väljer du först och främst färg och antal på plagget du behöver. I nästa steg väljer du typ av märkning och laddar upp en vektoriserad bild du vill ha på plagget. Beställningen är mycket enkel och du garanteras alltid personlig service av trevliga medarbetare som hjälper dig genom hela processen.

Dessutom garanterar Medtryck säkra leveranser med skarpa deadlines och uppföljning som säkerställer att du blir nöjd. Tveka inte att lägga din beställning för att förbättra marknadsföringen och väcka intresse för ditt företag!