Att fortsätta underhålla en gammal fabriksbyggnad är ibland inte längre värt besväret. Lösningen är att riva den gamla byggnaden och bygga en helt ny från grunden. Ny teknik, nya smarta byggregler och nya miljövänliga byggmetoder gör det värt att bygga en fabriksbyggnad från grunden.

Öka produktionen med en nybyggd fabrik

Även om det initialt kan innebära betydande kostnader att genomföra en rivning, så kan du göra stora besparingar på sikt och öka produktionen i fabriken. På https://kendrill.se/ hittar du Sveriges största uthyrare av professionell utrustning för demolering och rivning från tillverkare som Brook, Darda och Husqvarna. Kendrill erbjuder även försäljning av reservdelar och förbrukningsvaror samt reparation av maskiner. Om du har en mekanisk eller hydraulisk maskin som inte fungerar rätt kommer deras erfarna servicetekniker lösa problemet på nolltid.

Kendrill hyr bland annat ut följande utrustning och maskiner:

  • Borrhammare.
  • Bergborrning.
  • Betongsågning.
  • Batteridriven minidumper.
  • Golvsåg och väggsåg.
  • Elektrisk motorkap och hybridgrävare.
  • Vibrationsfri bergspräckning.

3 fördelar med Kendrills maskiner

Det finns flera skäl till att hyra Kendrills maskiner inför rivningsprojektet. De tre främsta fördelarna med deras maskiner är:

  • Minimerar utsläppen. Kendrill jobbar aktivt med erbjuda maskiner som drivs på el eller batteri och väljer bort förbränningsmotorer. El- och batteridrivna maskiner är inte bara mer miljövänligt utan också bekvämare eftersom du slipper utsättas för avgaser och höga motorljud.
  • Underlättar arbetet. Förutom att hyra ut maskinerna kommer Kendrill att också leverera dem till dig så att du kan fokusera på rivningsprojektet. De erbjuder även eldrivna minidumprar som hjälper dig med bortforsling av skräpet från rivningen.
  • Är experter med lång erfarenhet. Att vända dig till Kendrill innebär att du får en partner du kan lita på. Med sin mångåriga erfarenhet av branschen och maskinerna som hyrs ut är Kendrill experten du tryggt kan vända dig till.

Faktum är att det kan vara farligt driva verksamhet i en gammal byggnad. En gammal byggnad kan ha underliggande problem som giftiga kemikalier, insekter, mögel och dålig ventilation. Vid första anblick kanske du tänker att det räcker med att renovera och åtgärda felen. I sådana fall bör du tänka om eftersom problemen ofta återkommer på grund av byggnadens gamla struktur. Inte sällan har gamla byggnader underliggande problem som inte syns på utsidan. Oftast är det en mycket bättre idé att riva det gamla och bygga en ny modern fabrik enligt de senaste byggföreskrifterna.

Kom igång och kontakta Kendrill för att veta mer om deras miljövänliga utrustning för demolering och rivning!